Amsterdam Travel Ticket 1 dag

Bezoek je Amsterdam en arriveer je via Schiphol? Met het Amsterdam Travel Ticket kun je reizen met buslijn 397 tussen Schiphol en Amsterdam Centrum. Of een tweede klas treinreis (retour) maken van Schiphol naar elk treinstation in Amsterdam. Bovendien reis je een dag lang onbeperkt met alle GVB trams, bussen, nachtbussen en metro's in Amsterdam. Alles om mee te reizen bij de hand. 

Let op:
E-tickets hebben dezelfde geldigheid als gewone kaartjes. Een belangrijk verschil: eenmaal gekocht kunnen e-tickets niet worden gerestitueerd! 

Betaalopties en tarieven 

Ticket 1 dag: € 17,00
Ticket 2 dagen: € 22,50
Ticket 3 dagen: € 28,00

Je kunt betalen met iDEAL, PayPal of credit card. Na betaling krijg je een betaalbevestiging. Vervolgens krijg je een e-mail, met daarin een pdf met de e-ticketvoucher. Die kun je meteen printen, of op een later tijdstip. 

De print is de voucher voor je e-ticket. Je kunt de voucher inwisselen bij de AKO boekenwinkel op Schiphol voor een Amsterdam Travel Ticket. Klik hier voor de openingstijden van de AKO boekenwinkel op Schiphol. 

Neem altijd de e-ticket en een geldig identiteisbewijs mee als je gaat reizen. Je bent verplicht om beide te tonen bij kaartcontrole in de bus, tram, metro of trein. De reisdatum op de ticket en de daadwerkelijke datum waarop je reist, moeten overeenkomen. 

Bestelgegevens

De e-tickets zullen worden verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Voor elk ticket dat wordt besteld vragen we de naam en geboortedatum van de persoon die met het e-ticket reist, of van de hoofdboeker.

E-ticket Amsterdam Travel Ticket 1 dag
E-mailadres*:
Bevestig e-mailadres*:
Aantal personen*:

Ik ga akkoord met de product- en bestelvoorwaarden

Nieuwsbrief

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van scherpe aanbiedingen en kortingen!