Amsterdam Airport Express E-ticket (enkel)

Met de Amsterdam Airport Express reist u snel en makkelijk van Schiphol naar hartje Amsterdam. De bus vertrekt elke 7,5 minuut van halte B15-19 en brengt u rechtstreeks naar het Museumplein, het Rijksmuseum of het Leidseplein. Vanaf die haltes zijn veel hotels in Amsterdam makkelijk bereikbaar.  

E-ticket kopen
U kunt uw e-ticket (enkel) voor de Amsterdam Airport Express hier meteen kopen voor € 6,50.

U hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen, uw e-ticket te betalen en vervolgens uw e-ticket te downloaden en te printen. U kunt dan meteen reizen met de Amsterdam Airport Express! 

U kunt ook een retourticket kopen.

E-tickets hebben dezelfde geldigheid als gewone kaartjes. Een belangrijk verschil is echter dat e-tickets, eenmaal gekocht, niet gerestitueerd kunnen worden.

Betaalmogelijkheden
U kunt uw e-ticket betalen met iDEAL, PayPal of credit card. Daarna ontvangt u de betalingsbevestiging per e-mail. In deze mail ontvangt u een pdf met uw e-ticket. U kunt deze direct, of op een later tijdstip afdrukken.

De geprinte pdf is uw e-ticket. Hiermee kunt u reizen op de door u gekozen dag, in combinatie met een geldig ID. 

Zorg er alstublieft voor dat u altijd de e-ticket én een geldig identiteitsbewijs bij u draagt als u gaat reizen. U bent verplicht beiden te tonen bij controle in de bus. De datum op de e-ticket moet overeenkomen met uw daadwerkelijke reisdatum. 

Bestelgegevens

De e-tickets zullen worden verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Voor elk ticket dat wordt besteld vragen we de naam en geboortedatum van de persoon die met het e-ticket reist, of van de hoofdboeker.

E-ticket Amsterdam Airport Express E-ticket (enkel)
E-mailadres*:
Bevestig e-mailadres*:

Reisdatum*:

Aantal personen*:

Ik ga akkoord met de product- en bestelvoorwaarden

Nieuwsbrief

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van scherpe aanbiedingen en kortingen!